Jotain kaunista päällepantavaa!

MALLISTO

Coocos Dsgn on suomalainen mallisto, joka koostuu mekoista, puseroista, hameista ja housuista. Kankaat ovat korkealaatuisia. On luonnonmateriaaleja sekä kankaita, jotka itsessään muodostavat mielenkiintoisia pintoja, struktuureja tehden vaatteista yksilöllisiä. Mallisto on inspiroitunut paitsi ympärillä olevasta maailmasta, jossa elämme myös mennen ajan pukeutumisen virtauksista, upeista luomuksista ja retrohenkisistä tyyleistä. Kaiken suunnittelun lähtökohta on kuitenkin nykyaikainen nainen, hänen vartalonsa, unelmansa ja mieltymyksensä.

VAATE EI SAISI OLLA KERTAKÄYTTÖTAVARA

Sillä sen valmistukseen käytetään sekä työvoimaa että paljon luonnonvaroja. Pelkästään puuvillaa viljellään yli 100 maassa ja sen viljely kattaa jopa 2,5 % maapallon viljellystä maasta. Viljelykseen tarvitaan paitsi paljon viljelyskelpoista maata, myös vettä. Jos nykyinen vaatteiden kulutuskäyttäytyminen jatkuu samanlaisena on uhkana viljelykelpoisen maan loppuminen. Vaateteollisuuden hiilijalanjälki on iso.

Coocos Dsgn haluaa olla mukana tukemassa kestävää kehitystä: vaatteet valmistetaan lähellä joko Suomessa tai Tallinnassa. Tuotantoprosessi tapahtuu asianmukaisissa, ateljeeompelimon kaltaisissa valmistamoissa, joissa jokainen työntekijä saa…

Ihmiset katsovat kuitenkin aina vaatteita, - sekin on yksi laki, johon täytyy alistua, vaikka kuinka haluaisi kapinoida sitä vastaan.

Mika Waltari

HIEMAN ROMANTIIKKAA!

Kukkamekko silkkipuuvillasta

Romanttinen kukkamekko pienillä röyhelöyksityiskohdilla on ehdottomasti nähtävä!

best of collections

Maailmanlaajuinen toimitus

Lähetysten seuranta

 Yli 200€ tilaukset toimituskuluitta.

Shopping Cart
Scroll to Top