Jotain kaunista päällepantavaa!

MALLISTO

Coocos Dsgn on suomalainen naisten vaatemallisto. Materiaaleina suosimme korkealaatuisia joko luonnonmateriaaleja tai kankaita, jotka jo itsessään ovat mielenkiintoisia muodostaen pintoja, struktuureja tehden vaatteista yksilöllisiä. Mallisto on inspiroitunut paitsi ympärillä olevasta maailmasta myös mennen ajan pukeutumisen virtauksista, upeista luomuksista ja retrohenkisistä tyyleistä. Kaiken suunnittelun lähtökohta on kuitenkin nykyaikainen nainen, hänen vartalonsa, unelmansa ja mieltymyksensä.

Olemme luopuneet teettämästä useita kokoja valmiiksi varastoon nettikauppaa varten. Haluamme näin osaltamme tukea kestävää kehitystä. Mikäli vaatteemme herättävät ihastusta ja haluaisit niistä jonkun itsellesi, tee tilaus sähköpostilla coocos@coocos.fi Niin teemme Sinulle vaatteen - osasta mallistoa vaatteet ovat jo valmiina varastossamme!.

VAATE EI SAISI OLLA KERTAKÄYTTÖTAVARA

Sillä sen valmistukseen käytetään sekä työvoimaa että paljon luonnonvaroja. Pelkästään puuvillaa viljellään yli 100 maassa ja sen viljely kattaa jopa 2,5 % maapallon viljellystä maasta. Viljelykseen tarvitaan paitsi paljon viljelyskelpoista maata, myös vettä. Jos nykyinen vaatteiden kulutuskäyttäytyminen jatkuu samanlaisena on uhkana viljelykelpoisen maan loppuminen. Vaateteollisuuden hiilijalanjälki on iso.

Coocos Dsgn haluaa olla mukana tukemassa kestävää kehitystä: vaatteet valmistetaan lähellä joko Suomessa tai Tallinnassa. Tuotantoprosessi tapahtuu asianmukaisissa, ateljeeompelimon kaltaisissa valmistamoissa, joissa jokainen työntekijä saa…

Ihmiset katsovat kuitenkin aina vaatteita, - sekin on yksi laki, johon täytyy alistua, vaikka kuinka haluaisi kapinoida sitä vastaan.

Mika Waltari

KESÄFIILIStä ja KEsän värit!

Pitsimekko

Joko ihanan häikäisevän keltaisena tai vaalean sinisenä, runsaasti yksityiskohtia! 

best of collections

Maailmanlaajuinen toimitus

Lähetysten seuranta

 Yli 200€ tilaukset toimituskuluitta.

Scroll to Top